top of page
Forfatters billedeNils Stahlschmidt

"Når den ene er døende: Jo stærkere jeres bånd, jo lettere bliver det at acceptere det uundgåelige."



  • Budskabet om at den ene af jer er uhelbredeligt syg, rammer hårdt og kan forandre alting. Der kan komme noget fremmed ind i forholdet - en stumhed, fordi der mangler ord. På den måde kan tanken om døden true det, som ellers knytter jer to sammen.


  • Det er almindeligt kendt, at et barns tilknytning til den voksne har alt afgørende betydning for barnet. Er barnet knyttet til den voksne  på en sund måde, kan det også være i kontakt med sine omgivelser - og barnet  kan handle empatisk og fornuftigt i verden. Det samme gælder for voksne. Tilknytningen til et andet menneske er vigtig.  Især når der sker noget voldsomt i livet.


  • Ved at tale om alt det, som er svært i forhold til den vanskelige tid, der kommer, kan sorgen måske blive mindre - både for den, som er uhelbredeligt syg og for den, som skal fortsætte livet - måske alene. I kan opleve hele situationen mere klar og I får en stærkere forbindelse med hinanden.

  • Parterapien sker i et tæt samarbejde med jer.


  •  Hos Parterapeuterne-Stahlschmidt  skaber vi et trygt rum, hvor det er OK at se på, hvordan I hver især oplever den svære situation. Vi finder sammen de ordløse mønstre, som skaber afstand imellem jer. Vi hjælper jer i processen med at finde ind til de ønsker og længsler, som I hver især har.  Det kan give jer en mulighed for at tale åbent med hinanden om det, I har sammen lige nu, og det, som I hver især må forlade.





26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page